Ahad, 14 November 2010

Kangan Band - Kembali Pulang


[artis:kangen band]
[title:kembali pulang]
[album:bintang 14 hari]



bintang terlihat terang saat dirimu datang
cinta yang dulu hilang kini kembali pulang
lihatlah dia mulai bernyanyi coba merangkai mimpi
cinta yang dulu pergi kini datang kembali


wajahmu mengingatkanku dengan kekasihku dulu
wajahmu mengingatkanku dengan masa laluku


kekasih yang dulu hilang kini dia telah kembali pulang
akan ku bawa dia terbang damai bersama bintang

kekasih yang dulu hilang kini dia telah kembali pulang
betapa senang ku dendangkan dan tak kan kulepaskan






Hantu,huhu

video
Slide Presentation ICT, mnarik gak kot, lctrer pn puji,huhu

Hadiah besday ku ke-23..

Ni adiah brmakna wat ak time bsday ke23 neh. Da dpt jmpa je, xda pape adiah, tp ati aku puas sgt dpt jmpa n trsyg. Time ni bkn kami brdua, adk ak, 2org adk si dia n my cousn da join sme. So xbrdua2an la. Maklumla, klu brdua2an, org ktiga adlh syaitn,huhu


Bukti xbrduaa2an,huhu.. Ni ak n 2org adk pmpuan si dia, Maklumla ank sulong kn ;-)

Jumaat, 12 November 2010

Tourism Malaysia

video

13 nov 2010

video

Ari 13 nov, de gnp umur ak 23 taun. Mudh2an segala urusn esk ari brjln n lncar, amin ;-)

Adakah kau lupe???

video

Universiti Sains Islam Malaysia, kampus Nilai (USIM)

Bagunan canselori USIM di waktu malam, mmg mnarik sgt. Ada cm bgunan putrajaya x?? :-)

Redhakan ku ;'(

Jika matamu berat memandangku, Ringankanlah kakimu pergi dariku..

Jika bibirmu terpaksa senyum padaku, Relakanlah mukamu berpaling dariku..

Jika susah untuk kau melupakan kesilapanku, Senangkanlah lidahmu untuk menghinaku..

Tp andainya 1 hari nti, telingamu terdengar berita kematianku, Ikhlaskanlah tanganmu mengusung jasadku dan bisikkan padaku yang kau telah memaafkanku..

Moga kalimah terakhirmu itu menjadi pelita di kubur gelapku, menjadi bantal tika lena panjangku.. :'( 

Khamis, 28 Oktober 2010

Lumrah Hidup

Hidup nie susah kite nk duga.. Kadang2 kiter rase dekat sgt dgn ssorg tu,tp sbenrnya jauh..

Walau kiter dpt capai dan gngam tgn dia,tp blum tntu hati dia kiter dpt selami..

Mgkin kdang2 kite dpt tgk dia ketawa,tp kite xtau apa mkna dsbalik senyumannya..

Bile dia menangis,kiter ingt kehadiran kiter dpt mmujuknya,Walhal..kehadiran kiter langsung xdsenangi..

Rencah dunia,kiter xkan tau saper kwn dan saper lawan sehingga lah smpai 1 masa kiter jatuh.. Adakah tgn itu mghulurkan bantuan atau kiter akn ditinggalkan...